keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Naisen sormetus ja mitä sinun tulee tietää siitä


Tämä jalo taito on hyvä oppia niin miesten kuin naistenkin, joskus käsityö on paras työ - kunhan tietää mitä tekee.

Naisen sormetus

Tässä muutamia syitä, miksi sormetus on hyvästä:


1. Sinulla on kaksi kättä, joissa molemmissa on sormia. sto. Tämä tarkoittaa, että sinulla on valinnan varaa liittyen kokoon ja muotoon, koska voit käyttää yhtä tai useampaa sormea vaikka koko kättä, jos niikseen tulee.

2. Se on loistava siirtymä. Kun olet päässyt lähikontaktiin naisen kanssa, käytä sormiasi naisen hieromiseen ja kiusaamiseen (jopa vaatteiden päältä). Tämä johtaa yleensä siihen, että hän on pian alasti - kunhan tiedät mitä teet. Sormetus ei ainoastaan nosta hänen innostuneisuuttaan vaan kertoo hänelle, että tiedät mitä olet tekemässä.

3. Voit sormettaa missä tahansa. Toki kannattaa ottaa huomioon, että tätä ei välttämättä voi tehdä täpötäydessä paikassa. Jos naisella on hame niin ovela kaveri voi helposti saada kissan kehräämään näppärillä sormillaan riippumatta paikasta. Jos naisella on housut jalassa niin vaatteiden päältä luonnistuu oikein hyvin myös, tai ovelasti asettumalla niin ettei ympäriltä nähdä tapahtumia, housun napin avaaminen auttaa myös.

4. Voit aina pestä kästesi. Et koskaan voi tietää, mikä sinua odottaa rajan eteläpuolella, jotkin paikat eivät ole aina mielyttäviä kasvotuntumalla. Mutta kun laitat sormet töihin niin yllättävät tilanteet voidaan mahdollisesti välttää.


Oikea tekniikka


Kysymykseen "Mikä on paras tapa sormettaa naista?" vastaus on ettei ole mitään yksittäistä vastausta, joka ratkoo kaikki ongelmat. Tämä johtuu siitä, että jokainen nainen on ainutlaatuinen ja jokainen vartalo on muodoltaan ja herkkyyksiltään erilainen. Mikään ei ole samalla paikalla kuin jollain toisella naisella, toki pieniä yhtäläisyyksiä voi olla.

1. Aloita siten, että kämmen osoittaa alaspäin. Tällöin kätesi voi liukua hänen vatsaansa pitkin ja jatkaa alushousuihin tai hänen reidelleen yhdellä sulavalla liikkeellä. Tässä asennossa voit silti muhinoida ilman omituisia kulmia. Ole kuin vesi.


2. Kun menet etelään, älä kiirehdi. Idea on saada kissa kehräämään. Jos kiirehdit homma loppuu samantien siihen.

3. Kiusoittele naista saadaksesi hänet kuumenemaan. Käytä sormiasi ja kämmentäsi hänen reisiensä sekä lantionsa hieromiseen ja sivelyyn. Välttele menemästä suoraan asiaan, sen sijaan hyödynnä ympäröivää aluetta. Tämän jälkeen annat kätesi liukua hellästi hänen haarojensa väliin ja katsot, kuinka hän kiemurtelee nautinnosta. Aloita tämä, kun hänellä on vaatteet vielä päällä ja jatka, kunnes hän ottaa ne pois.

4. Etsi klitoris. Välillä voi tuntua, että tämä on se yksi paikka, minkä löytämiseen tarvitset kartan ja ison X-kirjaimen paljastamaan kätkön. Mutta ei se ole niin vaikeata lopulta. Jos aloitat 'kämmen alas' taktiikalla, josta puhuttiin aiemmin. Aloita alushousujen yläosan kohdalta, liu'uta kättäsi hitaasti hänen alushousujensa sisään kunnes sormesi osuvat kosteaan, märkään kohtaan. Tästä kohdasta sormiasi takaisinpäin, kunnes ne osuvat kuivaan kohtaan, jossa on pieni kumpu, tälle alueelle haluat jakaa huomiota.

5. Käytä hellää kosketusta, tämä alue on nimittäin hyvin herkkä. Jos nainen haluaa sinun olevan kovakätisempi niin hän kyllä kertoo siitä sitten.

6. Muista, että kaikki naiset eivät ole samanlaisia. Osa tykkää klitoriksen stimulaatiosta, osaa se ei voisi vähempää kiinnostaa ja haluavat vain sormet G-pisteeseen. Joten ota rauhassa, kokeile, mikä aiheuttaa suurimman reaktion ja jatka sillä linjalla.

Mikä on paras tapa sormettaa naista? Kokeile eri tekniikoita, kun sormesi ovat hänen sisällään.


1. Ruuvi

Käytä keskisormea tai etu- ja keskisormea ja koeta tehdä mahdollisimman suuri ympyrä. Pyöritä myötäpäivään ja sitten vastapäivään, yhdistä tähän vielä sisään-ulos liike, jotta osut mahdollisimman laajalle alueelle.

2. V kuin Voitto

Liu'uta kaksi sormea hänen sisäänsä mutta syvemmälle mentäessä tee sormillasi V:n muoto. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden osua molemmin puolin samaan aikaan, johon hän ei toivottavasti ole tottunut.

3. G-pisteen taputus

Kämmen asennossa, käytä joko keskisormea tai nimetöntä, keski- ja etusormea. Mene mahdollisimman syvälle, jonka jälkeen kevyesti taputat vaginan seinämää, missä G-piste sijaitsee. Noin klo. 11 tienoilla.

4. Puristaminen

Aseta kämmenesi hänen klitoriksensa päälle ja hiero sormillasi hänen häpyhuuliaan, sitten hellästi puristat kättäsi, jotta sormet juuri ja juuri hierovat hänen sisältään.
Edellinen
Seuraava

kirjoittaja:

0 kommenttia: