perjantai 16. kesäkuuta 2017

Erogeeniset alueet ovat osia vartalossa, jotka luovat eroottisia tunteita, kun niitä suutelee, koskee tai hyväilee. Tiedämme kaikki, että genitaalialue, huulet ja rinnat voivat luoda mahtavia tunteita mutta oletko ajatellut seikkailla muilla alueilla? Katso mitä tapahtuu, kun kosketat näitä kymmentä erogeenistä aluetta.

10 erogeenistä aluetta - Seksivinkit


Niska
Niska on hyvin herkkä alue niin miehillä kuin naisillakin. Kun suutelette, hyväile hellästi partnerisi niskaa. Suudelmat tai kevyt ja lämmin hengitys niskaa vasten hoitaa homman myös. Kokeile näitä partnerillesi tai anna hänen kokeilla niitä sinuun.

Selkä
Kaikki rakastavat kunnon selkähierontaa mutta älä tyydy vain hierontaan. Ryhdy villimmäksi raapimalla tai käytä kieltäsi. Voit myös antaa pehmeitä suudelmia hänen selälleen. Hän tulee varmasti pitämään siitä ja tekee samoin myös sinulle.

Solisluu
Et varmaankaan ole koskaan ajatellut solisluuta, vai mitä? Solisluusi on todella herkkä, suurin syy tähän on se, että se on lähellä niskaasi ja iho solisluun alueella on erittäin ohut. Suutele hänen solisluutaan tai liikuta sormiasi kevyesti sen päällä, se on vasta alkua mahtavalle yölle...

Hiukset
Tiedät varmaan kuinka hyvältä ja rentouttavalta tuntuu, kun joku silittää hiuksiasi? Kuvittele sama, kun pussailette. Päässä (siinä, joka on olkapäiden luona) on paljon herkkiä hermoja. Kevyt vetäminen ja silittely voi olla äärimmäisen kiihoittavaa.

Korvat
Et voi koskaan mennä vikaan korvien suutelemisessa. Voit aloittaa kevyillä suudelmilla satunnaisella kerralla tai kokeilla näykkimistä tai kevyesti puremista, jos etsit jotain hieman eroottisempaa.

Sisäreidet
Siinä missä sukupuolielimet ovat kaikista erogeenisin alue vartalossasi, on alue sen ympärillä myös äärimmäisen nautinnollinen. Voit suudella, hieroa, silittää tai vaikka nuolla hänen sisäreisiään ja voimme luvata, että hän värisee nautinnosta.

Olkapäät
Olkapäiden hieronta on loistava tapa vapauttaa jännitystä ja stressiä. Ne toimivat parhaiten partnerisi kiihoittamisessa uuvuttavan työpäivän jälkeen.

Jalat
Tietänet, että suuriosa ihmisistä kutiaa jaloistaan? Voinet kuvitella, kuinka herkkä alue se on. Entäpä, jos antaisitte jalkahieronnan toisillenne?

Kämmenet
Jos sinun tai partnerisi kämmenet ovat herkkiä kosketukselle, voitte antaa käsihieronnan. Voit pyytää partneriasi vetämään sormiaan kämmenelläsi ylös, alas ja ympäriinsä.

Vatsa
Suutele parterisi vatsaa ympäriinsä tai kevyesti hivelemällä sormillasi ylös ja alas pitkin parterisi rintaa. Tämä on loistava tapa kiusoitella. Hän tulee anelemaan lisää.
Edellinen
Seuraava

kirjoittaja:

0 kommenttia: