perjantai 16. kesäkuuta 2017

1. Nännien herkkyys

Kuumimmat erogeeniset alueet paisuvat, kun veri virtaa niin seksuaalisen kiihoittumisen myötä, joten ne tulevat herkiksi kosketukselle. Sama pätee peniksen kärjelle, joka voi olla hyvin herkkä orgasmin aikana sekä sen jälkeen. Herkkyys kestää yleensä vain hetken, ja ovat sitten valmiita uuteen koitokseen.

10 asiaa rinnoista - Seksivinkit


2.Nännien koko

Nännit ovat kuin sormenjäljet, ei ole kahta samanlaista. Koska nänni ja nännipihan koko liittyvät rintojen koon, voidaan sanoa, että koko on perinnöllistä. Tosin kaikkeen vaikuttaa myös rintojen koko, ikä, dieetti, raskaus, kuukautiset sekä vartalon paino.

3. Sisäänpäin vetäytyneet nännit

Sisäänpäin vetäytyneet nännit voivat olla piilossa koko ajan, tai ne voivat työntyä esiin, kun on kylmä tai rintoihin kerääntynyt maito työntää niitä ulos - joten myös sisäänpäin vetäytyneellä nännillä voi imettää.

4. Rinnan paino

Paino riippuu rinnan koosta ja kuinka paljon siinä on rasvakudosta sekä kuinka tiheätä kudos on. Keskimääräinen arvio rinnan painolle on 680g, keskimääräinen arvio kuppikoolle on B ja C.

5. Isot vastaan pienet

Miehet ovat biologisesti kiinnostuneet rinnoista, mutta koko ei ole aina se vaikuttava tekijä. Miehiä kiinnostaa enemmän vartalon suhteet ja kehon rasvan jakautuminen koko vartaloon kuin pelkästään rintojen koko. Kieltämättä osa voi olla evoluution aikaansaannosta, missä rinnat muistuttavat meitä ruokinnasta.

6. Kovat otteet

Rinnat ovat herkkää aluetta, tämä tosin vaihtelee naisten välillä. Kuten jalan herkkyys, ja kivun tuntemukset ovat ainutlaatuisia jokaisella ihmisellä, täten myös reaktiot nautintoon ovat hyvin ainutlaatuisia. Nainen voi nauttia kovista otteista yhtenä päivänä ja toisena viikkona hän kokeesen olevan liikaa. Tämä voinee johtua, että hänen kuukautiskierto vaikuttaa hänen näkemykseensä nautinnosta ja kivusta.

7. Rintaorgasmit

Luit aivan oikein. Pieni prosentti naisista voi saavuttaa orgasmin hyväilemällä ainoastaan rintojansa - asiasta on tehty jopa tieteellisiä tutkimuksia. Joista viimeisin osoittaa yhteyden nännien stimuloinnin, joka aktivoi samoja alueita aivoissa kuten klitorinen sekä vaginaalinen stimulointi.

8. Roikkuvat rinnat

Vuosien varrella naisten rinnoista tulee vähemmän kiinteät, muutamien asioiden takia kuten ikä, hormoonit, raskaus ja geneettiset perimät - nämä myös silloin, kun nainen ei hanki lapsia tai rintaruokinta.

9. Rintaimplantit

Mikä tahansa leikkaus voi tehdä vahinkoa hermostolle, osa naisista joilla on implantit ovat kertoneet, että he menettävät herkkyyttä leikkauksen jälkeen - lähinnä nännien alueelta. Mutta toipumisessa on vaihtelevuutta ja useat naiset kertovat saavansa paljon nautintoa uusista rinnoistaan.

10. Vasen vai oikea?

Yksi rinta ja yksi nänni on yleensä herkempi kuin toinen. (miehet, ottakaa selvää kumpi on herkempi naisellanne!) Vihje: yleensä eroottinen herkkyys on yleisempää vasemmalla puolella, mutta ainoa tapa tietää on kokeilla - tai kysyä.

Men's fitness
Edellinen
Seuraava

kirjoittaja:

0 kommenttia: