keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Mies, kestä kauemmin sängyssä näillä helpoilla vinkeillä

Mies kestä kauemmin sängyssä näillä helpoilla vinkeillä


Ollaanpa hetki rehellisiä, kaikki meistä ovat olleet siinä tilanteessa, kun pitäisi kestää kauemmin. Itse olit ehkäpä tavannut hänet sinä samaisena iltana tai sinulla on jo kolmannet treffit menossa. Oli miten oli, hän päätyy lopulta sänkyysi. Vaatteita alkaa putoamaan lattialle, ja tiedätte molemmat, mitä on tapahtumasssa.

Tapahtumat etenevät nopeasti ja yhtäkkiä olet jo hänen sisässään. Hän voihkii, kun työnnät kovan peniksesi hänen sisälleen, uudelleen ja uudelleen. Nostat katsettasi pitkin hänen vartaloaan ja katsot, kuinka hänen täydelliset rintansa pomppivat edestakaisin työntöjesi voimasta.

Samalla, kun hän voihkii, alat hengittää raskaammin. Alat tuntemaan sen, olet laukeamassa. Samaan aikaan hän ottaa tiukan otteen perseestäsi, samalla, kun menet syvemmälle ja syvemmälle häneen. Hän rakastaa sitä mutta sinä tiedät mitä on tapahtumassa...

Sinä laukeat eikä se kestänyt kuin minuutin verran. Hän katsoo sinuun pettyneen näköisenä ja sinä lannistut. Sinä tiedät, että tämä tapahtuu joka kerta mutta et siltikään tiedä mitä sanoa naiselle.

Fakta on, että olemme kaikki olleet tuossa samaisessa tilanteessa. Maailmassa ei ole ainuttakaan miestä, joka ei olisi menettänyt kontrollia jossain vaiheessa. Tottakai se nolottaa etkä halua katsoa häntä silmiin, koska pelkäät näkeväsi pettymyksen.

Kuitenkin yli 90%:a miehistä kärsii ennenaikaisesta laukeamisesta eikä se vaadi visiittiä lääkärille. Kehosi voi kestää kauemmin. Peniksesi ei ole sen herkempi kuin jonkun toisen miehen. Kaikki tapahtuu korvien välissä. Voit tehdä muutaman asian, jotta saat asiat ajatuksistasi pois ja samalla voit yhdistää muutaman tekniikan, joiden avulla kestävyytesi paranee. Mutta käydään ensin perusteet läpi.

Ennen yhdyntää


Tyhjennä rakkosi

Sinun tulee aina käydä vessassa ennen kuin harrastat seksiä. Täysinäinen rakko voi huijata aivojasi, jonka seurauksena tulet nopeasti vaikka oikeasti sinun tarvitsisi vain käydä tyhjentämässä se. Voit käydä vessassa vaikka esileikin jälkeen ennen kuin työnnyt hänen sisäänsä.

Paljon esileikkiä

Esileikistä puheenollen, jos et normaalisti kestä kauaa niin haluat tehdä tätä hyvin paljon. Sen lisäksi, että esileikki monesti antaa naiselle orgasmin, antaa se sinulle aikaa rentoutua. Tutki hänen vartaloaan, käytä käsiäsi ja kieltäsi.

Käytä kondomia

Jos kärsit ennenaikaisesta siemensyöksystä, tulisi sinun aina käyttää kondomia. Kondomi selvästi vähentää peniksen herkkyyttä seksin aikana, täten kestät aina pidempään kondomin kanssa kuin ilman.

Se perusteista, seuraavaksi kolme luonnollista tapaa parempaan kestävyyteen sängyssä ilman pillereitä:

Käytä Kamasutra tekniikoita


Yksi helppo tekniikka on aloittaa hitaasti. Sinun ensimmäinen työntösi tulisi kestää kokonaiset 3 sekuntia. Jatka tätä kolmen sekunnin työntötekniikkaa muutaman minuutin ajan, jonka jälkeen hiljalleen nopeutat vauhtia. Seuraavat kaksi minuuttia työntösi kestävät 2 sekuntiaja lopulta sekunti per työntö.

Jos sinusta tuntuu siltä, että olet laukeamassa, tulisi sinun lopettaa työnnöt heti. Pysy naisen sisällä ja ota kontrolli takaisin, kun olet vielä tunnet naisen vaginan. Kun tunne laukamisesta hälvenee, palaat takaisin kolmen sekunnin työntöihin ja etenet siitä aiemmalla tavalla.

Toista prosessi niin monesti kuin on tarpeen. Auttaa, jos teet seksistä aistillista naiselle, voit vetää häntä hiuksista, kiertää kätesi hänen kaulansa ympärille (älä tukehduta) ja suudella häntä kevyesti samalla, kun löydät rytmisi.

Keskity naisen nautintoon


Jos tilanne käy liian kuumaksi pikkukaverille niin ota peniksesi hetkeksi pois hänen sisästään. Anna peniksellesi hetki aikaa menettää tuntemus ja ota orgasmisi haltuusi. Sinä päätät milloin tulet.

Mutta älä vain istuskele, kun teet tätä. Sinun tulisi keskittyä naisen nautintoon samalla, kun rauhoitut. Paras tapa antaa hänelle nautintoa on antaa suuseksiä, mutta jos olet juuri harrastanut hänen kanssaan seksiä, hän voi haluta G-pisteen stimulointia myös.

Joten me yhdistämme nämä kaksi. Samalla, kun vedät peniksesi pois hänen sisältään, tulisi sinun suudella häntä intohimoisesti ja aloittaa hänen G-pisteen stimulointi keski- ja etusormen avulla. Tämän jälkeen aloitat hitaasti hengittämään kuumaa ilmaa hänen vaginaan samalla, kun sormetat häntä. Jatkat imemällä hänen klitoristaan suuhusi, sormettamisen ohessa. Seuraavaksi lisäät nopeutta sormettamiseen samalla, kun imet ja nuolet hänen klitoristaan.

Sen sijaan, että tulet ennenaikaisesti, kokeile tätä ensi kerralla, kun olet tulossa liian aikaisin. Jos teet tämän oikein niin hän voi jopa squirtata.

Kaikista tärkein vinkki


Oikeasti, tätä tärkeämpää vinkkiä ei ole olemassa mutta se on myös vaikein asia sovittaa seksielämääsi. Jos haluat oikeasti harrastaa kunnon seksiä naisesi kanssa ja antaa hänelle maata järisyttäviä orgasmeja penikselläsi niin sinun pitää päästä käsiksi siihen oikeaan fiilikseen. Mutta, jos fiiliksessä ajattelet vain tuntemuksia peniksessäsi niin sitten homma on mennyt metsään. Tulet aivan liian nopeasti.

Jos keskityt siihen, että seksi on kokovartalollinen kokemus niin kestät pidempään. Nauti siitä, miltä naisen märkä vagina tuntuu peniksesi ympärillä mutta nauti myös siitä, kuinka hänen jalkansa ovat sinun vyötärösi ympärillä. Nauti hänen voihkinnastaan. Nauti hänen hiustensa tuoksusta, kun suutelet hänen niskaansa. Nauti hänen selkänsä kaaresta, kun olet hänet takanaan. Nauti hänen kasvoistaan, kun hän ratsastaa päälläsi.

Seksi on paljon enemmän kuin vain tunne peniksessäsi. Toki laukeaminen on toivottu asia ja mitä todennäköisemmin se tapahtuu aina. Mutta seksi voi olla paljon enemmänkin, jos annat sen olla. Kun harrastat seksiä, unohdu sen pariin. Aktivoi kaikki aistisi, älä ainoastaan hermoja peniksesi päässä.

Onko sinulla jotain lisättävää? Jaa se kommenteissa.
Edellinen
Seuraava

kirjoittaja:

0 kommenttia: