lauantai 27. toukokuuta 2017

Tiedätkö, kuinka ottaa suihin kuin ammattilainen? Mitkä ovat vähiten suosituimpia asioita, kun naiset tai miehet ottavat suihin? Mitkä ovat vastaavasti suosittuja?

Phoenix Askani lähti selvittämään asiaa kysymällä hänen miespuolisilta ystäviltään (heteroilta, biseksuaaleilta, homoilta sekä parilta aikuisviihteen tähdeltä).

Tämä lista käsittää top-10 pahimmista asioista, mitä voit tehdä suihinoton aikana, perustuen miesten yleisempiin vastauksiin, jota seuraa Askanin omat mielipiteet ja oma kokemus sekä yleinen ohjeistus aiheeseen liittyen. Askani näytti listan myös Lexi Bellelle, joka on parhaimman suuseksikohtauksen voittaja vuodelta 2013, joten listalla on hänen hyväksyntänsä myös.


1. Liian vähän sylkeä


Naiset, tiedättehän kuinka ikävältä tuntuu, jos ette ole tarpeeksi märkiä? Aivan. Sama pätee penikseenkin. Eihän jokainen mies pidä yltiövetisestä suuseksistä mutta LIIAN KUIVA = EI HYVÄ. Jos olet samanlainen kuin Askani niin sinulla voinee olla sylkifetissi, tarkoittaen sitä, että suuseksin aikaan sylkeä valuu hyvin paljon, aina suusta rintoihin ja sieltä alemmas. Joidenkin mielestä se on ällöttävää ja yliampuvaa mutta siitä Askani pitää. Ehkä ennen kuin menet samoille linjoille niin kannattaa kysäistä mieheltä, onko moinen ok.

Tee kuitenkin sitä, mistä ikinä pidätkään mutta varmista, että suullista liukastetta on tarjolla. Jos kykenet syväkurkkuun, yritä hengittää nenän kautta ja nielet toistuvasti (kuin joisit paksua pirtelöä tai mikä ikininä muistuttaa sinua nielemisestä ja avaa kurkkusi - tähtään siihen GUH GUH GUH ääneen, hyvin tuttu aikuisviihteestä) ja, jos meinaat tukehtua tai kakoa niin sinun pitäisi kyetä tuottamaan HYVIN paljon sylkeä. Tottakai, nesteytys on oleellista ja kannattaa pitää vettä sängyn vieressä. Mutta se on ehkä itsestäänselvyys.

Sivuhuomautus: Jos tiedät ettet voi tehdä syväkurkkua ilman kakomatta hallitsemattomasti ja olet lähiaikoina syönyt tai juonut alkoholia / energiajuomaa, tällöin ei kannata yrittää tukehtua penikseen ellei teillä molemmilla ole oksennusfetissi. Jos oksennat niin se ei ole maailmanloppu, mutta on varmasti hiukkasen noloa. Toisaalta miesten pitäisi olla imarreltu, kun oksensit sen takia, että yritit saada peniksen mahdollisimman syvälle kurkkuun. Se kertoo päättäväisyydestä. Ja jos mietit niin Askani on oksentanut myös, kahdesti. Se ei ole hienointa mutta selviät kyllä siitä.

Sivuhuomautus #2: Älä välitä oudoista äänistä, kun suutelet, kaot tai imet. Ne äänet vain lisäävät miehen henkistä tilaa ja stondista. Senkun ryystät.

2. Ei katsekontaktia


Silmät ovat erittäin tärkeät suuseksin aikaan. Hymyile itsevarmasti silmilläsi. Tämä ei tarkoita, että sinun tulee tuijottaa syvälle miehen sieluun kokoaikaa mutta sinun tulisi silloin tällöin katsella häntä. Hän voi luulla, että olet häpeissäsi tai et nauti siitä mitä teet.  Näytä hänelle nauttivasi suuseksistä - ja tästä päästäänkin seuraavaan kohtaan.

3. Et näytä nautintoa tai ylpeyttä


Kaikki eivät varmasti ole suihinoton suurimpia faneja mutta yritä ainakin näyttää siltä, että sinä nautit siitä etkä siltä, että se olisi sinun velvollisuutesi. Toivottavasti nautit siitä, etkä tee sitä vain siksi, että tekisit mieheen vaikutuksen. Älä koskaan tunne, että sinun on pakko ottaa suihin, jos et halua ja, jos mies kitisee siitä niin ehkäpä sinun ei alunperinkään pitäisi ottaa suihin sellaiselta kitisevältä lapselta.

Se ei ole kiihoittavimpia asioita, kun nainen ottaa suihin ja näyttää siltä, että ostoslistan tekeminenkin olisi kiinnostavampaa kuin suuseksi. Askani sanoo, että hän kiihoittuu, kun tyydyttää partneriaan, joten ANTAMINEN on lähes ellei jopa yhtä hauskaa hänelle kuin saaminen. Hän saa nautintoa, kun tekee kaikkensa, jotta miehellä olisi mahtavinta aikaa, kun Askani on polvillaan hänen edessään. Hänen mielestään se on kuin kertoisi penikselle todella mahtavan salaisuuden. Yritä ajatella ainoastaan penistä suussasi ja kuinka se saa sinut ja partnerisi tuntemaan, mikä kiihoittaa sinua ja nauttikaa olemalla perverssejä (=seksihulluja) yhdessä sillä hetkellä. Älä pelkää näyttää nautintoasi suullisesti mutta muista, että sinun tulisi käyttää suutasi enemmän imemiseen kuin puhumiseen!

4. Liian paljon hampaita


On miehiä, joita ei haittaa hampaiden käyttö ja he jopa nauttivat siitä, että hampaita käytetään KEVYESTI varren raapaisuun tai näykitään kiveksiä... mutta edelleen EI KAIKKIEN MIELEEN. Suurinosa miehistä kokee pelkoa, kun hampaat osuvat penikseen. Ole varovainen, kun avaat leukasi! Hampaat tulevat todennäköisesti kyseeseen silloin, kun suuseksin antaja on kiireessä tai ei löydä sopivaa rytmiä. Ota pieni tauko, hengitä tai juo hieman vettä, jos tarvitsee mutta älä yritä kohdella penistä kuin hammasharjaa. Sinä voit ja sinun pitääkin kohdella sitä kuin huulipunaa, joskus on hauskaa hyväillä sitä suun ulkopuolella ennen kuin voit nielaista sen kuin mehujäätelön.

Phoenix Askani pitää siitä, että hän työntää peniksen suuhunsa poskea vasten (kuin pistäisi sormen poikittain suuhun, ei rakettitiedettä siis), ei takahampaita vasten ja ottaa peniksen välillä ulos suusta ennen kuin lisää sylkeä. Antaen juuri sopivasti aikaa olla suusta poissa, jonka aikana mies (ja hänen peniksensä) ehtii kasvattaa odotusta, suuhun palaamiseen.

5. Ei tarpeeksi käsien käyttöä tai käsien väärä käyttö


Askani antaa harvoin handjobin, joka ei muutu suuseksiksi. Hän yleensä yhdistää käsien ja suun liikkeet yhteen, käyttäen käsiään suun jatkona. Älä pelkää ottaa tiukkaa otetta peniksen alaosasta ja käyttää hieman painetta. Älä unohda SYLKEÄ. Kääntämällä käsiä ja vaihtamalla painetta, nopeutta ja vetojen pituuksia on myös hyvästä. Vaihtele sitä mitä teet ja katso, kuinka mies niihin reagoi. Jos voit käyttää kahta kättä peniksen ympärillä ja samalla saada peniksen kärjen (terskan) suuhusi - liiku ylös ja alas rytmikkäästi, samalla liikuttaen käsiäsi eri päinvastaisiin suuntiin, myötäpäivään ja vastapäivään. Älä pidä penistä käsissäsi kuin pelkäisit sitä ja älä ime sitä kuin suusi yrittäisi juosta karkuun. Varmista, että otteesi on pitävä, mutta älä revi sitä irti ja käytät sylkeä, oli suusi peniksen ympärillä tai ei!

Sääntö käsien käytöstä ei tarkoita ainoastaan sukuelimien aluetta, samalla, kun nuolet peniksen vartta tai teet handjobin yhdellä kädellä, sinun tulisi hyväillä hänen vatsaa, rintaa, lantion aluetta ja sisäreisiä, lisäten kokonaisvaltaista tunnetta. Jos mies seisoo samalla, kun olen polvillani, tykkään ottaa kiinni hänen jaloistaan, jotta voin liikuttaa päätäni tehokkaammin (face fucking) välillä haukkoen henkeä, uppottaen sen hitaasti suuhuni hetkeksi. Jonka jälkeen tuon käteni takaisin peniksen juureen, jotta voin taas hyväillä sitä, kertoo Askani. Eikä siinä ole mitään pahaa, että hyväilet itseäsi samalla, jos et pysty hillitsemään nautintoa, jonka saat antamalla nautintoa.

6. Älä unohda kiveksiä


Jos löydät pensaan miehen housuista niin on ymmärrettävää ettet ole kovin innoissasi laittamassa sitä suuhusi. Tosin pieni määrä karvaa ei myöskään tapa sinua. Jos kivekset ovat puhtaat ja mies pitää siitä, kun hänen pallojaan huomioidaan eikä sinua haittaa olla läheisessä kontaktissa kiveksien kanssa niin teillä tulee olemaan hauskaa yhdessä. Ehkäpä etenet jopa nuolemaan välilihaa tai anusta, olettaen, että se on jotain sellaista, mistä molemmat pitää. Jos et muuta tee niin hyväile hänen kiveksiään käsilläsi! Oli kyseessä kevyt kiusaus tai jämäkkä ote tai veto, anna niille jotain huomiota! Osa miehistä on hyvin herkkiä, kun kyseessä on heidän säkit, joten teidän pitää kommunikoida ja seuraa, kuinka he reagoivat. Etene varoen, ÄLÄ satuta kiveksiä ellei mies eritoten sitä pyydä. Sellaisiakin miehiä on.

7. Ei omia aloitteita


Teetko omia aloitteita? Sanoitko hänelle, että haluat ottaa suihin? Avasitko hänen housunsa ja hieroitko innoissasi penistä alusvaatteiden päältä? Alkaako jokainen antamasi suihinotto toisen pyynnöstä? Jos muhinoitte 45 minuuttia ja hän alkaa ohjata päätäsi hänen haarojaan kohti, voinet ymmärtää, että hän kaipaa hieman tikkarin nuoleskelua. Älä pelkää tehdä aloitetta! Sinun ei tietenkään ole aina pakko, ja ainakin itse Askani arvostaa miestä, joka ottaa hänelta ensin suihin mutta ei sen tarvitse olla niin joka kerta! Joskus voit olla matkustajan paikalla pitkällä reissulla ja voit puolestasi auttaa kuskia pysymään hereillä, kun tarjoat pientä palvelua. Todennäköisyydet ovat, että sinun hyvät tekosi palkitaan. Aloitteen tekeminen kertoo myös itsevarmuudesta ja mies saa kuvan siitä, että olet halukas sekä viihdyt hänen kanssaan.

8. Älä kiirehdi


Älä kiirehdi kuvitellen, että se olisi "tarpeeksi" hänelle. Älä katsele kelloa, kun otat suihin. Älä mieti, mitä asioita sinun tulisi hoitaa. Älä kysy häneltä "Onko tämä tarpeeksi" tai "Onko tämä hyvää?" Ole tietoinen ja etene sen mukaan. Mene suihinoton mukana ja ole läsnä. Muista, esileikki on tärkeätä! Se on kuin esilämmittäisi uunin pizzaa varten. Kaikkien pitää lämmetä ja kiusoittelu on kuumaa! Ellei kyse ole pikaisista ennen töitä tai koulua, ota rauhassa ja pidä hauskaa ennen kuin kiirehdit seksiin. Vältä tarkoituksen mukaista huokailua, koska olet jo kyllästynyt suihinottamiseen ja haluat, että hän saisi jo. Hän aistii asenteesei eikä se todellakaan auta häntä tulemaan yhtään nopeammin. Lyhyet tauot ovat hyviä ihmisille, jotka tykkäävät erikoisemmasta menosta - ota penis ulos suustasi ja läpsytä sitä kielellesi, koskettele muualle, huomioi kiveksiä (kohdat 5&6), hieman kiusoittelua ja kieltämistä tai hiuksista vetämistä... Mikä ikinä onkaan sinun juttusi ja pitää peniksen erektiossa.

9. Liikaa toistoa


Jos Phoenix Askani näkee pornokohtauksen, jossa nainen liikkuu ylös-alas surkealla kilpikonna suulla eikä hänellä ole mitään vaihtelua, Askanin reaktio on "SEURAAVA!" Älä ole TYLSÄ! Kuten Askani sanoi kohdassa 6, vaihtele sitä, mitä teet käsilläsi tai laita kätesi selkäsi taakse minuutiksi ja kuvittele, että yrität agressiivisesti noukkia vedessä kelluvia omenoita suullasi (älä puraise penistä!). Askani pitää siitä, että hän haastaa itsensä, kuinka syvälle suuhuni voin saada peniksen? Phoenix Askania ei haittaa kakominen tai ilman väheneminen keuhkoista, se saa hänet vain yrittämään kovemmin. Liikuta huuliasi, suutele, nuole. Pyöritä kieltäsi terskan ympäri. Nuole penistä sen juurestä kärkeen. Sylje peniksen päälle, jonka jälkeen otat siitä tiukan otteen ja katsot nälkäisenä miestä silmiin. Vaihtelevuus on hyvästä mutta älä tee sitä liian nopeaan tahtiin - kaikkea kohtuudella. Painotuksen vuoksi, huomioi hänen reaktionsa ja/tai kommunikoi. Vaikka Askani listaakin vinkkejä niin tärkein vinkki on silti se ettei ajattele suihinottoa teknisenä tai mekaanisena prosessina vaan sensuellina kokemuksena. Älä toteuta suihinottoa siten, että kun olet tehnyt yhden asian niin ruksit sen sitten pois mielessäsi. Jos tiedät, että mies tykkää jostain tietystä asiasta kuten kaksi kättä tai kivesten imeminen & nuoleminen, lisää se joukkoon. Välillä imet kovaa ja sitten vaihtelet taas. Jos kyllästyt jossain asennossa niin vaihda se. Nosta perseesi pystyyn ja ole polvillasi, kun hän makaa tai polvistut, kun hän seisoo tai vaikkapa 69. Menet hänen allensa, kun hän seisoo, olettaen, että kykenet ottamaan paljon häntä kurkkuusi... Vaihtoehtoja on monia.

10. Älä juokse karkuun, kun hän on laukeamassa


Tämä on visainen. Jos partnerisi, poikaystäväsi, seksikumppani, mikä liekään on käynyt testeissä ja haluat niellä hänen mehunsa, avaa suu mahdollisimman leveäksi ja katso häntä, kun hän tyhjentää elämän lähteen kurkkuusi. On totta, että kaikki eivät pidä nielemisestä tai, että tullaan suuhun tai mihin liekään. Jokainen mies ei voi odottaa myöskään, että jokainen nainen olisi sujut sen kanssa. Niin ja miehet, kannattaa kertoa asiasta naiselle, se olisi kivaa. Askani pitää siitä, että hän kuulee, kun mies on valmis tulemaan. Mutta joskus hän pyytää sitä, koska huomaa miehen kasvojen ilmeistä sen myös.

Ehkäpä sinulle on miellyttävämpää, että mies tulee kasvoillesi tai rinnoillesi mutta ei suuhusi tai nieltäväksi. Se on ihan ok. Jos olet vahvasti sitä mieltä, että et halua jotain tehdä niin siitä etukäteen kertominen ei ole ollenkaan huono asia. Jos mies on valmis laukeamaan kasvoillesi ja sinä yrität yhtäkkiä väistää sitä, putoat sängyltä ja hän tulee tyynyllesi. On parempi ottaa spermat vastaan ja pyytää häntä antamaan pyyhettä tai paperia. Askani pitää yöpöydällään, nesteytyksen vieressä, aina jotain millä voi pyyhkiä paikat puhtaaksi.

Bonus: Et ota ollenkaan suihin


Tämä on varmaan selkein, mitä et saisi tehdä. Paitsi, jos mies ei halua ollenkaan tai ei ansaitse suuseksin nautintoa. Tai sitten on TMJ, joka aiheuttaa ongelmia leukanivelessä, jos tämä on syynä niin on parempi pitää penis poissa suusta ja antaa hänelle handjob kaksin käsin käyttäen apuna kookosöljyä (maailman paras liukaste) tai muuta liukuvoidetta.

Ota mieheltä suihin, kokeile edes. Voi olla, että nautit ja yllätyt.
Edellinen
Seuraava

kirjoittaja:

0 kommenttia: