lauantai 27. toukokuuta 2017

Kuinka saat miehen kerjäämään suuseksiä?

Näillä vinkeillä saat miehen kerjäämään suuseksiä.



Kun kyseeseen tulee miehen tyydyttäminen makuuhuoneessa kuumilla seksiasennoilla, naiset erehtyvät luulemaan, että heidän tulee taipua jonkin sortin eksoottiseen asentoon. Vaikka monipuolisuus lisää maustetta seksielämään niin sinun ei tarvitse olla käärmenainen. Se ei ole aina se, mitä mies haluaa. Joissain äärimmäisissä tapauksissa tälläinen voi johtaa noloon reissuun sairaalaan.

Sen sijaan, opi hallitsemaan kuumimmat tavat, jotka ovat toimivat ja saavat hänet järjiltään halusta.

  1. Nautintoa, ei kipua! Jos olet tosissasi hänen nautinnostaan, sitten sinun pitää olla varovainen, jottet raapaise tai puraise vahingossa. Jos hänellä on liian iso sinun suuhusi ja koet, että on lähellä hampaiden osuminen hänen penikseensä, laita tällöin huulet hampaiden ja peniksen väliin antamaan suojaa.

  2. Peniksessä on muutakin kuin vain sen pää. Älä jätä huomioimatta muita paikkoja hänen haaroistaan, kun annat oraaliseksiä.

  3. Liian märkä on aina parempi kuin liian kuiva. Jokainen mies suosii sitä, että suihinotto tuntuu märältä ja nautinnolliselta sen sijaan, että se olisi kuivaa kuin hiekkapaperi. Älä välitä vaikka huomaatkin tuottavasi erittäin paljon sylkeä, tämä on hyvä asia. Vaihtoehtoisesti, jos et meinaa saada tuotetuksi sylkeä niin ratkaisu on helppo, käytä syömäkelpoista liukastetta, jolla kostutat suusi.

  4. Kokeile tapaa, joka tarvitsee vain suutasi. Kysy mieheltä ja hän kertoo sinulle saman asian: suuseksin saaminen on yksi seksikkäimmistä asioista, joita hän saa hänen naiseltaan. Jotta pääset alkuun, tässä on kolme asiaa, jotka sinun tulee muistaa, kun menet alemmas.

Unohda lähetyssaarnaaja


Kuumimmat jutut, mitä sinä voit opetella ovat uudet seksiasennot. Siinä missä useimmat tyytyvät perinteisiin asentoihin kuten lähetyssaarnaaja, ratsastus (lehmätyttö, nainen päällä) tai doggy styleen (koira-asento), on olemassa satoja muita asentoja joissa harrastaa seksiä. Osa niistä vaatii erittäin paljon venymistä, eivätkä oikeastaan ole sama asia kuin loistava seksi. Joten varmistaudu siitä, että kykenet asentoihin!

Puhu tuhmia


Kommunikoinnin puute seksin aikana tappaa seksielämäsi. Onneksi, tuhmien puhuminen kiihoittaa miehiä eikä se toimi seksintappajana. Jos et ole koskaan kokeillut sitä tai jännität ajatustakin, muista, että sinun ei tarvitse kuulostaa pornotähdeltä kuulostaaksesi seksikkäältä miehellesi. Voihkinta on helpoin tapa kertoa miehellesi, kuinka hän pärjää. Jopa hieman käheällä äänellä kuiskaamalla "hieman syvemmälle", antaa hänelle hyvän käsityksen siitä mitä haluan ja samalla pitäen hänet kiihoittuneena.

Kiihoita häntä... kun olet itse kiihoittunut


Kaikista helpoin ja tehokkain tapa kiihoittaa miestä on näyttää innokkuutesi. Sinun ei oikeastaan tarvitse puhua tuhmia, tietää useita seksiasentoja tai edes kuinka ottaa suihin mieheltä, jos näytät siltä, että nautit. Se kertoo miehelle, että hän tekee asioita oikein, koska eihän kukaan halua tuntea oloaan epäonnistuneeksi makuhuoneessa. Kaarra selkääsi, ota kevyesti hänen hiuksistaan kiinni tai kuiskaa tuhmiä hänen korvaansa — nämä ovat kuumia, joskin hienovaraisia tapoja kertoa hänelle, että hän saa sinut kuumaksi.

Onko sinulla jotain lisättävää? Jaa se kommenteissa.
Edellinen
Seuraava

kirjoittaja:

0 kommenttia: