lauantai 27. toukokuuta 2017

 Listasin 17 parasta tapaa ottaa suihin mieheltä, jos mieleesi tulee muita suuseksivinkkejä niin jaa vinkkisi kommentoimalla.

 

Alkajaisiksi on hyvä huomauttaa, että kaikki tavat eivät päde jokaiseen mieheen. Kokeilemalla ja kysymällä mieheltä itseltään tiedät enemmän.

1. Siinä missä suusi on sinun tähtipelaajasi, ovat kätesi tämän vahvistukset, jotka auttavat miehen stimuloinnissa ja kasvattavat kestävyyttäsi jakaessasi työtä. Keskity suullasi peniksen päähän, samalla ottaen kevyesti kiinni peniksen varresta molemmin käsin ja anna niiden seurata suusi liikettä ylös ja alas, kun samaan aikaan hierot kielelläsi penistä. Yhdistämällä 'pumppauksen' ja kierteen käsilläsi, saat hänen aistinsa ylikierroksille.

2. Kun olet hiljalleen riisunut miehen, vie kielesi miehen eteläisille erogeenisille alueille, kuten sisäreisille tai nivusten ja vatsan välialueelle - koskettele kaikkialle paitsi siihen kriittisempään kohtaan. On äärimmäisen kiihoittavaa, kun suusi pyörii 'naapurustossa' ja, kun lopulta löydät tiesi oikeaan osoitteeseen, on hän sen verran kierroksilla, että lähes anelee sitä.

3. Tee toisella kädelläsi 'kuppi', jolla otat kiinni hänen peniksenpohjasta. Purista kevyesti, avusta toisella kädelläsi suutasi, kun stimuloit peniksen päätä sekä varren yläosaa. Sinun kupin muodossa oleva kätesi luo painetta, joka ohjaa enemmän verta peniksen päähän, tehden hänen nautinnostaan vielä parempaa.

4. Pitämällä kielesi litteänä, aloita kivesten alaosasta ja suuntaa nuollen peniksen päätä - hieman kuinka nuolisit jäätelötötteröä. Matkalla ylös osut lähes tulkoon jokaiseen erogeeniseen kohtaan mitä hänellä on, antaen hänelle äärimmäisen hyvän tunteen. Vielä paremaa, jos lähistöllä on peili, josta hän voi seurata sinua.

5. Iho kivesten päällä on täynnä herkkiä hermopäätteitä, jos jätät huomioimatta tämän oleellisen alueen ollessasi alempana varastat mieheltä suuren ilon. Eksy silloin tällöin alemmas ja nuole tai ime kevyesti ihoa, hyväile samalla peniksen vartta kädelläsi - samalla voit vapaalla kädelläsi ottaa kivekset 'kuppiin'.

6. Suurinosa miehistä olettaa vibraattorin olevan vain naiselle, mutta asia ei ole näin. Kun menet alemmas, ota pienin vibraattorisi ja laita se kevyesti varrenpohjaan. Sen lisäksi, että se antaa uuden todella kiihoittavan tunteen miehelle, värähtelyt nostavat hänen kliimaksiaan. Hän ei todennäköisesti liiku orgasmin jälkeen mihinkään ainakaan viiteen minuuttiin.

7. Muutaman syyn takia suihku on ensisijainen paikka oraaliseksille. Ensinnäkin, suihkuveden lämpö nostattaa selvästi eroottista tunnelmaa sekä se, miltä sinun lämmin ja märkä ihosi näyttää sekä tuntuu hänen ihoaan vasten, saa hänen halunsa ylikierroksille. Laita suihku siten, että se valuu hänen selkäänsä pitkin, mikä rentouttaa häntä sekä nostattaa hänen veren virtaamistaan hieman alempana. Polvistu hänen eteensä (vesi ei tule kasvoillesi, koska hän on virtauksen edessä) ja aloita hänen varusteidensa hierominen kielelläsi. Tuloksena mahtava orgasmi ilman siivoamista.

8. Laita mies seisomaan sängyn reunan vierelle, kun itse makaat mahallasi hänen edessään. Sitten laita molemmat kädet hänen pakaroilleen ja työnnä hänet suuhusti (vetämällä häntä puoleesi). Sinä olet kontrollissa siitä, kuinka syvälle hänen menee (ei kakomista), ja sinä simuloit seksin liikettä - erittäin kiihoittavaa hänelle. Jos koet olevasi seikkailunhaluinen, käänny ympäri ja kokeile liikkua selälläsi, antaen tällöin miehelle visuaalista nautintoa.

9. Kaikki miehet haluavat nähdä esityksen. Laita hänet sängylle siten, että hänellä on pari tyynyä selän takana, tämä antaa hänelle mahdollisimman hyvän näköyhteyden sinuun hänen jalkovälissään. Sido hiuksesi, jotta hän voi nähdä kaiken, sitten hiljalleen suutelet hänen varttaan ylhäältä ja alhaalta, välillä ottaen katsekontaktia ja näyttäväsi, kuinka paljon nautit siitä mitä teet. Esityksesi pyörii hänen mielessään koko päivän -  ellei jopa pidempäänkin.

10. Sille on syynsä miksi 69-asento on pysynyt kestosuosikkina - koska se tuntuu mahtavalta molempien mielestä. Laita hänet makaamaan selälleen ja kokeile asentoa sinä päällä, antaen sinulle enemmän kontrollia sen suhteen kuinka syvälle suuhusi peniksen otat. Samanaikainen stimulaatio lisää mahtavaa tunnetta molemmille ja hänelle tarjoutuu mahtavat näkymät.

11. Lisää liukastetta (jossa on makua mukana) sormiisi ja suusi ympärille aivan kuin laittaisit huulirasvaa. Sitten, liu'uta suutasi peniksen sivuilta ylhäältä alas, jotta saat hänet hyvin liukastetuksi. Lopeta silloin tällöin ja laita huulet tiukasti varteen kiinni, ime kevyesti peniksen pään alapuolelta. Ajatus suustasi liukumassa ylös ja alas hänen peniksensä vartta pitkin menee suoraan hänen mielikuvapankkiinsa tulevaa käyttöä varten. *vink*

12. Sekoita pakkaa vaihtelemalla hitaan ja sensuallisen sekä nopean ja voimakkaan vauhdin välillä. Liian paljon stimulointia, liian nopeasti voi johtaa hänen nopeaan laukeamiseen ja sinun sänkyhommien lyhyeen loppumiseen. Tärkeintä on nostaa hänen odotustaan, mitä enemmän saat tuotua nautintoa esiin, sitä voimakkaampi hänen iso-O tulee olemaan.

13. Keskitytään peniksen päähän. Pyöritä kieltäsi peniksen pään alapuolelta kuin nuolisit tikkaria. Aktivoit tällöin hyvin herkän hermopään frenulumissa, pieni ihopoimu miehen siittimen alapinnalla, joka kiinnittää esinahan terskan alapintaan; tämä on hänen kehonsa kaikista herkin ihonalue ja hänen eroottisen nautinnon keskus. Näpäyttämällä kielelläsi tuota aluetta, saat hänet tuntemaan olonsa todella hyväksi.

14. Jos heräät ennen häntä, hiivi alemmas ja aloita hitaasti suutelemaan hänen peniksensä päätä ja vartta. Voi mennä muutamia minuutteja kunnes hän herää, mutta kiihoittuminen on välitöntä - ja tiedät mitä tehdä sen jälkeen. Tälläinen herääminen johtaa parhaaseen päivään ikinä.

15. Olette sitten parkkipaikan perällä tai muussa syrjäisessä paikassa, kohtele miestäsi pienellä improvisoidulla oraalitoiminnalla autossa. Oikean asennon löytymisessä voi mennää hieman aikaa mutta tunne osittain julkisesta paikasta saa teidät molemmat tuntemaan olonne hyvin tuhmiksi.

16. Laita peniksen pää tiukasti suuhusi, päästä pieni hyrinä ääni, joka resonoi kurkkusi takaosasta. Samalla kun hän liikkuu suusi sisällä edestakaisin, kasvaa tunne voimakkaammaksi, luoden pienen tärinän peniksen pään alaosaan. Tämä tuntuu miehestä todella hyvältä, kun hierot häntä samaan aikaan kielelläsi.

17. Ennen kuin matkaat etelään, ota kulaus vettä suuhusi ja pidä pieni jääpala kielesi alla tai päällä (jos se tuntuu liian kylmältä, kokeile voimakasta pastillia). Tämän jälkeen laita suusi peniksen pään ympärille, stimuloiden ylös ja alasliikkeitä kuten normaalisti tekisit. Sekoitus lämpöä, joka tulee kielestäsi ja hetkittäisiä kylmiä tuntemuksia, jotka tulevat jäästä antavat hänelle kylmiä väreitä - parhaalla mahdollisella tavalla.

Cosmopolitan
Edellinen
Seuraava

kirjoittaja:

0 kommenttia: