lauantai 27. toukokuuta 2017

Näillä ohjeilla syväkurkkutaidon mestariksi

Syväkurkkutaidon mestariksi


Suuseksi on kivaa mutta, kun siihen lisätään syväkurkku - se on taivaallista miehelle

Suurinosa miehistä ei tule koskaan kokemaan syväkurkkua suuseksin aikana. Jos voit olla se henkilö, joka tarjoaa miehelle tämän kokemuksen niin annat hänelle jotain, mitä moni muu nainen ei pysty tarjoamaan.

Superhenkilöni, nyt on aika valmistautua johonkin, johon moni ei kykene. Sinulle on annettu suuri vastuu lukea tämä artikkeli loppuun, koska vain sitten sinulle on annettu syväkurkun taito - ilman kakomista. (Tosin jos vähän kaot niin mies vain olettaa, että hänellä on sen verran iso penis, että se saa sinut kakomaan. Psst... egobuusti miehelle ;) )

Ennen kuin pääset kehittymään Superhenkilöksi, sinun tulee tietää, että oppiaksesi kuinka hallita syväkurkkutaito vaatii se halua ja harjoitusta. Mutta uskon sinuun Superhenkilöni, sinä, jos kuka pystyt siihen. Pelkästään vinkkien lukeminen ilman tekemistä tarkoittaa ettet etene juuri ollenkaan. Mutta jos panostat harjoitteluun sinusta tulee nopeasti erinomainen antamaan syväkurkkua miehellesi.

No niin Superhenkilöni, jos olet valmis niin aloittakaamme koulutus suuseksillä...


Syväkurkun kuivaharjoittelua


On yksi ongelma, kun otat hänet syvälle suuhusi: Se johtaa herkästi kakomiseen, kun penis osuu kurkkuun. Kakomisrefleksisi voi olla erittäin korkea - tai matala. Se vaihtelee ihmisestä ihmiseen, koska olemme kaikki erilaisia. Hyvä me!

Jos sinulla on herkkä kakomisrefleksi niin kaot erittäin helposti pienimmästäkin kosketuksesta ja kyllä, joskus jopa oksennat, kun kaot. Tätä ei todellakaan kannata tehdä miehesi edessä, joten on parempi testata asia ennen kuin otat miehesi peniksen suuhusi suuseksin yhteydessä. Toisaalta, milloinkas muulloin ottaisit sen suuhusi?

Ainoa asia, jonka tarvitset, on peniksen muotoinen asia kuten banananana (banaani) tai dildo. Tämän jälkeen liutat sitä hitaasti suuhusi kunnes se osuu kurkkuusi ja koet kakomisrefleksin. Ai niin, varmista, että valitsemasi objekti on sellainen, jonka saat myös pois suusta!

Huomioi myös eri asennot, joissain asennoissa tämä voi olla helpompaa kuin toisissa, joten muista ne, kun teet tämän oikeasti.

Estä kakomisrefleksi


Nyt kun tiedät, kuinka herkkä kakomisrefleksi sinulla on, on aika ottaa askeleet päästäksesi niistä eroon.

Sinun tulee kasvattaa hitaasti sietokykyäsi, stimuloimalla kakoamisrefleksiä. Jos se on erittäin herkkä, sitten tämä osuus tulee kestämään kauemmin, jos se taas ei ole ollenkaan herkkä niin sinun ei tarvitse edes tehdä tätä vaihetta ja voit siirtyä seuraavaan.

Jotta pääset kakomisrefleksistä eroon syväkurkun yhteydessä, sinun tulee hiljalleen harjoitella jollain peniksen muotoisella esineellä kuten dildo, banaani tai vibraattori. Laitat sen hitaasti suusi takaosaan, jotta se laukaisee kakomisrefleksisi. Kun teet tätä, sinun tulee keskittyä sen rentoutumiseen, jotta pystyt kukistamaan kakomisesi.

Aivan alussa tämä on lähes mahdotonta. Mutta, kun harjoittelet säännöllisesti viitisen minuuttia kerralla, huomaat nopeasti, että sinulla on enemmän kontrollia sen suhteen. Lopulta tulet huomaamaan, että pysyt useasti osumaan suusi takaosaan ilman kakomista.

Muista kuitenkin, että kakomisrefleksin täydellinen eliminointi vie aikaa. Joillain se vie päivän tai kaksi mutta toisilla jopa viikkoja.

Tekniikat


Nyt kun olet jonkin aikaa opetellut, kuinka syväkurkku tehdään oikein ja pystyt tekemään sen miellyttävästi jonkin esineen kanssa, joka muistuttaa miehen penistä niin on aika kokea se oikeasti! Miehelle ei tarvitse asiasta kertoa, se toimii paremmin yllätyksenä.

Seuraavan kerran, kun otat annat miehellesi suuseksiä, aloita ottamalla hänet syvemmälle ja syvemmälle kurkkuusi kunnes teet tarkalleen sitä, mitä olet aiemmin harjoitellut. Saatat olla halukas tekemään tämän heti alussa mutta jos voit niin odota sen verran, että hän on noin minuutin päässä orgasmistaan, vaikutus on tuolloin paljon voimakkaampi.

Tulet huomaamaan, että jos teet tätä kauemmin niin se on aika vaikeata, joten muista pitää taukoja ja palaa takaisin ottamaan häneltä suihin perinteisempään tapaan. Sama asia päteee, jos huomaat, että kurkkusi väsyy tai kakomisrefleksi palaa takaisin.

Riittää, että otat hänet sisään ja ulos suustasi antaaksesi hänelle syväkurkun. Useimmat miehet ovat täysin iloisia ja tyytyväisiä siihen. Mutta jos haluat, voit lisätä extra kerroksen nautintoa miehellesi liikuttamalla suutasi laidalta toiselle ja samalla ylös - alas.

Asennoidu ottamaan hänet syvälle


Asento, jossa olet, voi tehdä tästä 10 kertaa helpompaa. Helpoin tapa on tehdä tämä siten, että suusi ja kurkkusi ovat yhdessä linjassa, jonka takia miehen on erittäin vaikea osua kakomisen aiheuttavaan kohtaan.

Jotta suusi ja kurkkusi olisivat suorassa linjassa niin paras asento olisi, kun makaat selälläsi sängyllä, pään roikkuessa hieman sängyn ulkopuolella. Toinen mahtava asento on sellainen, jossa olet polvillasi ja katse sekä kasvot osoittavat suoraan kattoa kohti.

Sitä vastoin, tulet huomaamaan, että tämä on paljon epämukavampaa, jos olet polvillasi ja katsot häntä kohti, koska sinun kaulasi ja suusi eivät ole yhdessä linjassa.

Ja sitten ne ongelmat...


Yksi ongelma, jonka ihmiset jatkuvasti kohtaavat on se, että he tuottavat erittäin paljon sylkeä. Vaikka halunnet estää tätä tapahtumasta niin et valitettavasti voi vaikuttaa asiaan millään lailla. Mutta toisaalta, se tekee kaikesta nautinnollisempaa ja aistillisempaa miehellesi, joten älä huolehdi siitä.
Edellinen
Seuraava

kirjoittaja:

0 kommenttia: