lauantai 27. toukokuuta 2017

Suuseksi tekee hyvää kaikille

 

Naisen sukupuolielinten kiihoittamista kutsutaan nimellä kunnilingus, se tapahtuu nuolemalla, suutelemalla ja varovasti imemällä. Naisen seksuaalisesti herkin alue on klitoris, myös sisempien häpyhuulten pinnat ovat herkkiä kuten myös epättimen aukon limakalvo.

Miehen sukupuolielinten kiihoittamista kutsutaan taaseen nimellä fellaatio, se tapahtuu vastaavasti nuolemalla, suutelemalla ja imemällä. Tällöin penistä hyväillään huulin, kielellä ja nielulla - tuttavallisemmin syväkurkku (Deep Throat), kannattaa ottaa huomioon ettei tämä sovi kaikille ja voi tulla yökkimisrefleksi mitä syvemmälle yrittää saada.
Vaihdellen painetta voi huulilla ja kielellä kiihoittaa penistä erilaisin tavoin. Hampaitakin voi käyttää apuna kevyessä näykkimisessä mutta se ei edes kevyimmässä määrin sovi jokaiselle, on parempi kysyä etukäteen kuin kuulla herran kiekaisu.

Suuseksin apuna voi käyttää esimerkiksi vibraattoria, sormia, poreilevaa juomaa, jääpaloja (lähinnä, kun mies on 'kohteena'). Kieltä voi käyttää laajemminkin kuten häpyhuulten, klitoriksen, välilihan ja peräaukon hyväilyyn.

Suuseksiä voi molemmat harrastaa myös samaan aikaan, kun toinen makaa selällään ja toinen polvillaan hänen päällään, päät sukupuolielimien kohdalla, asentoa kutsutaan nimellä 69. Toinen tapa voi olla, kun molemmat ovat kyljellään päät toistensa sukupuolielimien kohdalla. Jälkimmäinen asento voi olla joillekkin siitä hyvä, että päätä voi tukea toisen reiden avulla. Myös 69-asennossa selällään oleva voi laittaa kätensä toisen ympäri ja nostaa itseänsä ilmaan käsien avulla ellei polvillaan oleva avusta laskeutumalla lähemmäs selällään makaavan kasvoja.

Suuseksi on hyvä keskeyttää aina, kun siltä tuntuu. Ja jättäkää aikuisviihteen puolella käytetyt asiat pois kuten naisen päästä kiinni pitäminen suuseksin aikana - suurinosa ei kuitenkaan lämpene sille.
Edellinen
Seuraava

kirjoittaja:

0 kommenttia: