lauantai 27. toukokuuta 2017

Vinkit, joilla miehesi jää anelemaan suuseksiä

Tee siitä unohtumatonta ja miehesi jää anelemaan suuseksiä!


Yksi parhaimmista lahjoista, mitä voit antaa miehellesi, on suuseksi. Seksin aikana, suuseksin saaminen on mahtava herkku, annat hänelle tuolloin mahdollisuuden rentoutua ja saada nautintoa ilman painetta antaa vastalahja. Suuseksin antaminen on eroottisen anteliaisuuden merkki. Joten, olit sitten juhlimassa hänen syntymäpäiviään, ylennystä työpaikalla tai vaikka spontaaninen rakkauden osoitus — antamalla hänelle oraaliseksiä voi olla tärkeä tapa, jolla kerrot, että välität hänen seksuaalisesta mielihyvästä.

Mikä tekee suuseksistä unohtumattoman? Mitä miehet haluavat eniten, kun heillä on mahdollisuus saada suuseksiä? Yleisin seksiviisaus viittaa siihen, että innokkuus ja itsevarmuus vievät pitkälle ja suuseksin ammattilaiseksi. YourTango kysyi Pleasure Mechanics yhteisön miehiltä suoraan, mitä he rakastavat ja kuinka suuseksistä saadaan mahdollisimman nautinnollista. Tässä on viisi parasta vinkkiä sadoista vastauksista, joita he saivat kyselyynsä.


Tehkää siitä hauskaa molemmille


30% kyselyyn vastanneista sanoivat, että suuseksin saaminen oli "erittäin tärkeätä" — ja oli oleellinen asia onnellisessa suhteessa. Lisäksi 36% sanoi, että heille suuseksi oli "erittäin tärkeä ja vaikea elää ilman". Joten varmista, että miehesi on seksuaalisesti tyydytetty, opi rakastamaan suuseksiä. On erittäin tärkeätä, että naiset tekevät kokemuksesta sellaisen, mitä he haluavat tehdä eivätkä koe sitä epämielyttävänä tai tuskalta makuuhuoneessa.

Kun opit koordinoimaan käsitekniikat oraalistimulaation kanssa, voit edetä nopeasti antamaan erittäin hyvää suuseksiä, mutta sen lisäksi voit antaa nautinnollisen kokemuksen teille molemmille. Suurinosa miehistä haluaa enemmän painetta ja stimulaatiota kuin mitä voit antaa käyttämällä vain suutasi. Käyttämällä käsiäsi ja suutasi yhdessä, voit tarjota miehelle kaiken sen stimulaation, jota hän janoaa.

Pitkitä hänen nautintoaan


Oraalinen nautinto on niin uskomatonta, että suurinosa miehistä haluaa sen kestävän mahdollisimman pitkään. Suuseksin ei tarvitse olla maraton mutta välillä on hyvä hidastaa ja pitkittää kokemusta. Kokeile pitkittämisen tekniikkaa: opi lukemaan merkkejä hänen kiihoittumisestaan, ja kun hän lähestyy laukeamista, hidasta hänen stimulaatiotaan tai pysy vain paikoillasi. Heti, kun hän on rauhoittunut hieman, siirry kiihoittamaan häntä uudelleen.
Haasta itsesi ja katso, kuinka kauan pystyt ylläpitämään hänen kiihoittumistaan ennen kuin päästät hänet orgasmiin asti! Parina, työskennelkää kommunikaatiotanne ja seuratkaa partnerin kiihoittumisen merkkejä, jotta näet kuinka lähellä orgasmia hän on. Bonus: kun hän oppii pidentämään kiihoittumistaan, hän kykenee kestämään kauemmin sängyssä, kun harrastatte seksiä!

Kostuta Se


Aistimus tuntuu paljon paremmalta, kun teet hänen peniksestään märän. Yritä tuottaa mahdollisimman paljon sylkeä ja käytä käsiäsi sen levittämiseen, peniksen päähän ja varteen. Jos tarvitset apua syljen tuottamiseen, ime minttua saadaksesi sylkirauhasen toimimaan. Jos et käytä lateksikondomeita, voit lisätä liukastetta käyttämällä manteli- tai kookosöljyä. Molemmat maistuvat mahtavalle ja toimivat erittäin hyvin liukasteena. Jos käytätte kondomeita myöhemmin, pysykää syljessä tai vesipohjaisessa liukasteessa.

Eräs mies kertoi, että hänen paras suuseksinsä sisälsi manteliöljyä sekä paljon käsistimulaatiota: "Olin naisen kanssa, joka rakasti suuseksin antamista. Hän myös tiesi, että oli hyvä ja hän oli erittäin itsevarma. Mikään ei ole kuumempaa!"

Pidä ääntä


Näytä innokkuutesi, ähkimällä ja voihkimalla samalla, kun otat suihin. Anna äänesi kiihoittaa teitä molempia. Tämä on myös loistava tapa pitää taukoa. Lopeta se, mitä teet, katso häntä kohti isoin levein silmin ja puhu hänelle. Jollet tykkää puhua tuhmia, pidä juttu simppelinä. Sano vaikkapa "Tuntuuko tämä hyvältä?" tai "Näytät niin kuumalta juuri nyt" tai kiusoittele häntä kysymällä "Haluatko lisää?"

Koskettele häntä kaikkialta


Silloin tällöin, anna käsiesi vaellella. Koskettele häntä laajalti. Raavi hänen rintaansa, koske hänen nännejään, purista hänen takapuolestaan antaumuksella. Lisää tunnetta, painamalla hänen välilihaansa ja, jos hän on valmis, voit lisätä kierroksia hänen kiihoittumiseensa antamalla käsiesi vaellella vielä taammaksi ja antaa hänelle ulkoista tai sisäistä anaalileikkiä (keskustele hänen kanssaan ennen kuin teet sen - monet miehet rakastavat anaalileikkejä mutta osa säikähtää pahemman kerran, jos yllätät hänet sillä!) Samalla, kun hänen kiihoittumisensa kasvaa, älä pelkää kosketellä häntä agressiivisemmin. Raavi hänen reisiään kynsillä, piiskaa häntä leikkisästi, kierrä kätesi hänen lantionsa ympärille ja vedä häntä tiukasti itseäsi kohti.

Ottamalla mieheltä suihin on parhaimpia tapoja viestiä sinun rakkauttasi ja antaumustasi hänen nautinnolleen. Ota kontrolli suuseksistä, tee siitä nautinnollista sinulle, ja olet kykeneväinen antamaan hänelle suuseksiä avokätisemmin. Seuraa näitä viittä vinkkiä oikeilta miehiltä ja olet matkalla suuseksin mestariksi. Näiden jälkeen keskustele miehen kanssa hänen omista toiveistaan, jotta voit antaa hänelle, hänen unelmiensa suihinoton. Kuten kyselyyn vastanneet ilmaisivat, suuseksi ei ole vain yksi mahtavimmista kokemuksista. Se on myös välttämätön tapa ilmaista rakkautta ja luoda emotionaalista läheisyyttä teidän suhteeseenne.
Edellinen
Seuraava

kirjoittaja:

0 kommenttia: