lauantai 27. toukokuuta 2017

Kuinka tulla paremmaksi suutelijaksi

Kun pysähdyt hetkeksi miettimään sitä, niin suutelu on sillä lyhyellä listalla, jota meille ei ole oikeastaan opetettu. Itseasiassa, kukaan muu ei voi opettaa meille "kuinka tulla paremmaksi suutelijaksi" kuin ihmiset, joiden kanssa päätämme "harjoitella". Tämän takia on hyvä oppia muutama henkinen vinkki, joiden avulla sinusta tulee parempi suutelija.
Suutelu ei ole ainoastaan todella hauskaa mutta se on erittäin tärkeätä myös!


The Science of Kissing: What Our Lips are Telling Us mukaan 66 prosenttia naisista ja 59 prosenttia miehistä ilmoitti lopettaneensa suhteen, koska suutelu oli huonoa. Butler yliopiston psykology John Bohannon huomasi, että suurin osa meistä muistaa lähes 90 prosenttia ensimmäisen romanttisen suudelman yksityiskohdista.

Tässä vinkit molemmille sukupuolille, kuinka tulla paremmaksi suutelijaksi, ihan ok:sta mahtavaksi. Jos nyt rehellisiä ollaan niin ei kukaan halua tyytyä olemaan ok.

Naisille:


  • Avaa suutasi enemmän: Tarkoitus ei ole avata sitä äärimmilleen mutta anna miehelle jotain, jonka parissa hän voi "työskennellä". Ei ole mitään tuskastuttavampaa kuin käyttää kieltä auton tunkin tapaan ja yrittää avata leukoja. Avaa sen verran, että voitte molemmat tutkiskella toistenne suuta.
  • Ole aggressiivinen: Tämä on kaiken kattavaa. Ole aggressiivisempi suutelun alussa. Ole aggressiivinen kielelläsi ja huulillasi, kun suutelet. Ole aggressiivisempi käsilläsi. Hiero. Tarraudu. Koskettele. Älä missään vaiheessa suutelua pelkää mitään. Ole syystäkin peloton, koska miehet rakastavat sitä. Älä pidättele itseäsi.
  • Vaihtele huuliasi: Sinulla kahdet huulet, älä pelkää keskittyä vain toiseen ja vaihdella. Huulissa on jopa reippaasti yli 100 kertaa enemmän hermopäitä kuin sinun sormenpäissäsi. Keskittyminen yhteen huuleen kerrallaan partnerin kanssa ei ole ainoastaan todella seksikästä mutta saa sinut tuntemaan kuin olisit elokuvassa! Etkö usko? Kokeile.
  • Huomaavainen suu: Tämä ei ole aivan sitä, miltä se kuulostaa mutta on erittäin tärkeätä sekä miehille, että naisille. Ole erittäin tietoinen siitä, mitä olet viimeksi syönyt tai naiset, mitä laitatte huulillenne. Huulivoide, huulipuna, huulikiilto, mitä liekkään. Kaikki tuo tekee jotain, mistä et ole välttämättä tietoinen. Se aktivoi makeareseptorit partnerisi suussa, laittaen jälleen yhden aistin ylikierroksille. Jos teet tämän, huomioi vaatteet, jotka laitat päällesi sinä päivänä tai iltana. Hän voi olla hieman liian intohimoinen.
  • Tee A-kehys: Cosmopolitanin mukaan (Cosmo) A-kehys on se, kun sinä ja partnerisi suutelette lantiot erillään eli luoden sivulta katsottuna "A" kirjaimen. Tämä on turvallinen ja varma tapa "katsoa mitä mieltä hän on sinusta" ja kutsua hänet lähet lähemmäs lantioiden avulla suutelun myöhemmässä vaiheessa.


Herrasmiehille:


  • Sinun kielesi + hänen ruokatorvensa = sinä teet sen väärin: Ei ole helpompaa tai luovempaa tai tarttuvampaa sanoa sitä. Älä tee sitä. Kielesi ei ole sitä varten. Samaan aikaan kielesi ei ole myöskään lahna. Anna sille eloa mutta ole tietoinen siitä, mitä hän tekee omallaan. Tämä on ensimmäisiä asioita, joista naiset valittavat, kun puheeksi tulee huonot suutelijat. Tarkoitus on suudella häntä, ei tehdä nielurisojen typistysleikkausta!
  • Ajoitus on oleellista: Älä suutele häntä "syö niin paljon kuin jaksat" paikassa. Sen sijaan, odota kunnes saatat hänet hänen kotiovelleen. Aina on hyvä olla hengenraikastus pastilleja taskussa ja valmiina. Ole aina tietoinen siitä, missä olet ja millä mukavuusalueella hän on.
  • Käytä käsiäsi: Ensimmäiseksi, tehdessäsi aloite, nosta kädelläsi hänen leukaansa kevyesti. Kun aloitat suutelemaan, laita kätesi kevyesti hänen poskilleen. Hivele sormillasi hänen hiuksiaan. Kevyesti. Toiseksi, laita kätesi kevyesti hänen alaselälleen (ei hänen pakaroilleen!) ja vedä hänen lantiota kevyesti puoleesi. Samoin kuin aiempi "A-kehys" tekniikka, tuoden lantionne lähekkäin kasvattaen halua ja viettiä dramaattisesti.
  • Mene 90% matkasta: Fanitatko Will Smithiä? Hitch sanoi asian parhaiten. Yleensä miehet ovat liian aggressiivisia suudellessaan naista. Tätä tapahtuu yksinomaan ensimmäisten kahden suudelman kohdalla. Miksi? Koska miehet ovat hermostuneita. Ei mitään naisia vastaan mutta yleensä se on mies tuossa yhtälössä, joka on vastuussa suudelman aloituksessa. Se voi olla pelottavaa. Kuten Hitch sanoo, tee 90%:a työstä ja anna hänen tulla loput 10%:a. Jos hän todella haluaa sinua, se on pieni matka tulla vastaan. Ja jos hän ei halua:
  • Kuuntele häntä: Ei ainoastaan sanoja, joita hän puhuu vaan kuuntele hän kehoaan myös. Kuuntele hänen hengitystään. Kuuntele hänen kujerrusta. Yritä löytää kevyitä vihjeitä siitä, mitä sinä teet oikein tai mistä hän nauttii. Jos olet epävarma, kysy häneltä, kun ettette ole tohinan keskellä. Kuulostaako typerältä? Ehkä. Mutta niin miehet kuin naisetkin ovat loistavasti käärittyjä mysteerejä, jotka ovat enemmän tai vähemmän murrettavissa. Niin ja suutele hänen niskaansa, ei juuri löydy naista, joka ei nauttisi siitä.
Edellinen
Seuraava

kirjoittaja:

0 kommenttia: